EVEN VOORSTELLEN: 100+ JAAR ERVARING.

Veilen, het blijft een avontuur. 
Voor hobbyisten en voor professionals. Wat en waar u ook bent, we denken graag mee over filatelie en numismatiek en adviseren u graag. We taxeren uw collectie op kantoor of bij u thuis en denken mee over verzekeringen, successie of verdelingen. 
We blijven intens nieuwsgierig naar nieuwe verzamelingen en helpen u graag om een zo hoog mogelijke opbrengst voor uw verzameling te verkrijgen. Met de best denkbare verkaveling en presentatie. Met historisch perspectief en een frisse blik op de toekomst. Maar altijd in een open, transparante relatie, van mens tot mens.

René Dresken, directeur taxateur 


René houdt van filatelie en numismatiek, waarbij hij altijd nieuwsgierig blijft naar de mensen achter de verzamelingen. Postzegels zitten bij hem in de genen en de NPV onder zijn huid. Het reizen en de goede maaltijden onderweg zijn een mooie bijkomstigheid. 

Verzamelt: Alle filatelie en numismatiek van benoorden het IJ en alles van de Beemster.

Daan Oosterbaan, algemeen taxateur


al geruime tijd werkzaam in vaste dienst, maar loopt al 33 jaar rond op de veiling. Onze bedrijfs-automatisering is bij hem in vertrouwde handen. Is met zijn economische en fotografische opleiding en ervaring en zijn passie voor postzegels verzamelen dé aanwinst voor onze toekomst en de opvolger van Martijn Bulterman 


verzamelt: Indochina

Brigitte Heidveldt, creatieve duizendpoot


Al ruim 40 jaar werkzaam op de veiling en ziet overal een uitdaging in. Ziet iedere dag nog 
nieuwe kansen. Ze is de inspiratie achter menige catalogus en advertentie. Ze is hier nog steeds 
niet uitgeleerd, maar wil na het volgende lustrum haar kennis overdragen aan de volgende 
generatie zodat ze meer tijd kan doorbrengen met haar kleinkinderen. 

Harry Rooijakkers, gepassioneerd medewerker


Deze verzamelaar pur sang ziet muziek in alle overige unieke zaken, zoals afwijkende planten voor in zijn tuin. Harry is bovenal ook een gepassioneerd motorrijder. 

Verzamelt: Provinciale munten (met name de zilveren rijder), elke afwijkende postzegel (van chocolade, rubber, hout, lekker ruikende, grammofoonzegels enzovoorts).
 

Dora Akkersdijk, frontdesk


Als het vertrouwde gezicht van onze veiling, ontvangt Dora aan de frontdesk onze klanten, staat zij hen telefonisch te woord en zorgt zij ervoor dat alle betalingen altijd stipt op tijd en correct de deur uitgaan. Zij staat het volgende lustrum, als het aan haar ligt, met handen en voeten in haar tuin. Voorlopig nog onze betrouwbare kracht!
foto volgt

Jari Dresken, frontdesk


Onze nieuwe office manager.

In eerste instantie zal Jari zich bezig houden als “officemanager” en daarnaast moet hij zoveel mogelijk kennis gaan opdoen over filatelie en numismatiek, dat moet onder begeleiding en met de kennis van zijn vader zeker gaan lukken.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun services.