Veelgestelde vragen


Toch liever een gedrukt exemplaar van de catalogus?

Hiervoor rekenen wij €25,=. U ontvangt de catalogus dan twee maal, als u iets gekocht heeft binnen een jaar dan zenden wij de catalogus automatisch gratis toe.

 
Gelieve dit over te maken op rekeningnummer NL95 INGB 0000 4610 00 t.n.v. De Nederlandsche Postzegel- en Muntenveiling, onder vermelding van uw naam en adresgegevens!


Hoe hoog is de aankoopcomissie?
25% zonder verdere kosten incl. BTW

Als ik mijn zegels of munten bij u achter laat kan ik vanaf dat moment mijn verzekering beeindigen?
Ja, al uw eigendommen zijn vanaf het moment van inleveren verzekerd tegen diefstal en/of schade door ons voor elk bedrag, doch tenminste voor het door ons getaxeerde bedrag.

Duurt een taxatie lang en kan ik er bijblijven?
Een taxatie neemt over het algemeen niet veel tijd in beslag, de taxateurs zijn zeer ervaren, u kunt hier altijd bijblijven.

Moet ik mijn zegels/munten van te voren reeds sorteren/uitzoeken/catalogiseren/rubriceren?
U kunt alles inleveren zoals het op dat moment is, zo verdoet u niet onnodig tijd aan het uitzoeken van dozen, tassen etc., omdat wij dat heel efficient voor u doen als u het materiaal laat veilen.

Wordt alles verkocht? 
Uw gehele inzending/collectie wordt in principe verkocht, mocht er iets onverkocht blijven dan zal dit in een volgende veiling worden verkocht.

Hoe veel bedraag de inzendcommissie? 
Deze is variabel en is afhankelijk van de hoogte van de waarde van uw inzending.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun services.